Zorreguieta doet nog steeds mee aan ‘El Pacto de Silencio’

Geplaatst: 27 juni 2013 in Nieuws
Pact of Silence/Stilte Pact

Pact of Silence/Stilte Pact

Ik las hoe gretig weer de NOS en Telegraaf ‘nieuws’ napraten ‘Vader Maxima trost op dochter’ etc…non-nieuws.

Deze afbeelding is wél nieuws en verdient opgemerkt te worden door slimme journalisten. Het is een scan van een Argentijnse blad en circuleert rond. Zorreguieta zegt ‘Martin(zijn zoon) en ik hebben de kroning gekeken in de Angostura(plaats). Maar we hebben een STILTE PACT afgesproken”  ehum, wat zegt u??  EEN PACT OF SILENCE? precies, DE veel gebruikte term door goedgezienden van de DICTATUUR in Argetinie. Want dat is wat ze doen, ze houden de waarheid achter, afgesproken met elkaar hebben ze dat. Om elkaar te beschermen, om straf te voorkomen op de misdaden dat ze gepleegd hebben.  Zorreguieta houdt de waarheid achter al sinds hij leidinggevend was binnen de Dictatuur van Videla. Z. weet het, iig van de medewerkers van zijn ministerie.  Juist DIE STILTE volhouden en het steeds opnieuw doen, maakt van hem een onmens. Met wie heeft hij nu weer deze STILTE PACT afgesproken??? met welk machthebber??? natuurlijk, het moeten lui zijn die het instrument ‘STILTE PACT’ kennen en gebruiken als het nodig is, om hun macht te behouden. U en ik zouden het niet zo snel gebruiken, want we doen het niet. Het is een instrument van oneerlijke machthebbers, die te verbergen hebben.  Goh , het koningshuis misschien ??!!  De Nederlandse Regering??Met wie spreekt Z een Stilte PACT??? is het uitzoeken hiervan niet veel meer een journalistieke stukje waard?

Wanneer zullen de geldende machtsstructuren doorbroken worden? hoeveel mensen moeten nog hun leven geven zodat die machtshebbers, elite aan de macht blijven? … Schaamteloos is Z en zijn vrienden(Nederlandse regering, Koningshuis) gewoon, Ze houden ze vast aan een Stilte Pact…en in Nederland? puff… de perst doet mee met de machthebbers en zetten ze hem neer als uitsluitend een blije vader in een omstreden(!! hoezo? het is al ruim ruim bewezen dat het een criminele dictatuur was! waarom het een omstreden regering noemen??!!eigen belang? van het koningshuis en regering in Nederland? van wie anders? en de pers doet mee) …

Met dank aan een pers die het niet interesseert waar het aan mee werkt of zich voor leent. ‘De pers’kiest  zorgvuldig zijn woorden zou je zeggen… waarom dan nu deze woorden? Omdat ze ook hun macht willen behouden in de monarchische Nederland??, hun baan??. De media doet mee, en denkt dat het publiek dom is. Zolang we niks zeggen, hebben ze misschien nog wel gelijk ook.

Dus, Hierbij:  het was niet een omstreden regim(NOS, staatsnieuws??!! ) maar een criminele dictatuur  en Z is trots misschien maar belangrijker is dat hij vandaag de dag laat zien nog steeds de zelfde instrumenten gebruikt als toen. Een Pact of Silence en de media doet mee. puff.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s